U 4 UJUTRO

NOĆNI NAPAD NA MUŠKARCA I ŽENU U BMW-U: Uhićen muškarac (31) kojeg se sumnjiči da je pucao na Pešćenici

Muškarac je uhićen zbog sumnje u pokušaj ubojstva

Policijski službenici u sklopu intenzivnog kriminalističkog istraživanja, sinoć su uhitili muškarca starosti 31 godinu zbog sumnje u da je pokušao ubojstvo u napadu na Pešćenici.

POZNATI DETALJI PUCNJAVE NA PEŠČENICI TIJEKOM KOJE SU RANJENI MUŠKARAC I ŽENA: ‘Čuo sam repetiranje automatskog oružja’ 

Pokušaj ubojstva, ozlijeđeni van životne opasnosti

U petak, 15. siječnja oko 4 sata na Peščenici u Lovinčićevoj ulici, za vrijeme dok su se 31-godišnjak i njegova vršnjakinja nalazili u osobnom automobilu marke BMW zagrebačkih registarskih oznaka, u njihov se automobil zaletio osobni automobil iste marke talijanskih registracijskih oznaka. Iz tog vozila izlaze dvije nepoznate osobe, muška i ženska, verbalno se sukobljavaju s njima te pješice odmah potom odlaze s mjesta događaja dok vozilo ostavljaju na tom mjestu.

Nekoliko minuta kasnije, na istu tu lokaciju dovezla su se četvorica muškaraca od kojih je jedan ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u njihovom smjeru i ranio ih. U ovom trenutku liječnička pomoć ozlijeđenima se pruža u KB-u Merkur te je utvrđeno da su teško ozlijeđeni, ali da ozljede nisu opasne po život. Očevid i intenzivno kriminalističko istraživanje su u tijeku, priopćeno je iz policije.

Povratak na Net.hr