PONAŠALA SE ČUDNO...

‘NISAM POKRALA TARIKA I LEJLU’: Ovo je čistačica optužena da je slavnom paru ukrala skupocjeni nakit i novac, počelo je suđenje

Na optuženičku klupu sjela je Anica Jurilj, bivša čistačica u domu poznatog glumca Tarika Filipovića i njegove supruge Lejle, koju se sumnjiči za krađu 150 tisuća kuna vrijednog nakita i novca poznatim supružnicima.

Iako je ranije priznala da je počinila krađu, obećavši da će u roku od godinu dana vratiti Tariku i Lejli i nakit i novac, tužiteljstvo je protiv nje podiglo optužnicu. Danas je pak negirala ono što je u optužnici protiv nje navedeno.

Anica Jurilj je kod supružnika Filipović počela raditi 2010. godine. Čistila im je dom dva puta tjedno, a ubrzo je Tarik primijetio da se čudno ponaša.

POKRALA TARIKA I LEJLU FILIPOVIĆ: Kod njih je krenula raditi 2010., a onda se počela ponašati čudno…

Naknadno se doznalo da je počela krasti nakit i novac, jer je, kako tvrdi, posudila novac od kamatara koji su joj zbog nevraćanja duga prijetili.

Nije priznala što je sve otuđila, a prema optužnici riječ je o pet zlatnih dukata, tri burme, tri zlatne ogrlice i jednoj s biserima, osam dječjih zlatnih narukvica i šest naušnica, prstenu s briljantom vrijednom 5000 eura, 100 dolara i drugim predmetima.

Iako joj je suđenje trebalo početi još u ožujku ove godine, optužena čistačica tada se nije pojavila.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr