KAPORTAL

NIJE PAZIO: Karlovčanin ostavio novčanik u otključanom automobilu, pa ga lopov opelješio i na bankomatu

Ostavljanje novčanika u automobilu nikako nije dobra navika, a ako je k tome automobil još otključan tim gore jer je to pozivnica za lopove

Jučer je, naime, u Policijskoj postaji Karlovac zaprimljena prijava 49-godišnjaka da je 13. rujna nepoznati počinitelj iz otključanog osobnog vozila karlovačkih registarskih oznaka u gradskoj četvrti Drežnik – Hrnetić u Karlovcu otuđio novčanik s dokumentima, bankovnim karticama i novcem, prenosi KAportal.

Nepoznati lopov je potom bankovnom karticom u više navrata podigao novac s bankomata. “Ukupna materijalna šteta je više tisuća kuna, a policija provodi kriminalističko istraživanje”, kažu u policiji.

U svom redovnom izvješću policija navodi i dvije provalne krađe u Krnjaku, jednu u ugostiteljskom objektu iz kojeg su ukradena pića, kao i provalu u skladište trgovačkog društva u kojem je otuđen električni alat.

“U protekla 24 sata na području PU karlovačke evidentirano je sedam kaznenih djela, jedan prekršaj narušavanja javnog reda i mira (Karlovac) i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom”, dodaju još u policiji.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr