PRONAŠLI GA

DOZNAJEMO TKO JE BRUTALNI PLJAČKAŠ IZ FINE: Uspješnog sportaša odao je jedan detalj

Spektakularno razbojništvo u poslovnici Fine u Ulici grada Gospića 30. siječnja ove godine počinio je 30-godišnji boksač Damir D. sa svojim kompanjonom.

Bilo je 8.10 ujutro kada je dvojac maskiran motorističkim kacigama upao u poslovnicu, što se nalazi u poslovnom kompleksu zaklonjena od pogleda.

Pripremali upad u Finu

Razbojnici su je motrili da bi nakon nekog vremena Damir D. upao u nju naoružan pištoljem. Zaprijetio je njime zaštitaru i dvjema zaposlenicama, te u idućem trenutku nasrnuo na zaštitara kojem je uspio oteti pištolj.

S plijenom teškim 70-ak tisuća kuna dao se u bijeg. Kompanjon ga je čekao u blizini na skuteru, te su se zajedno odvezli.

DOZNAJEMO NOVE DETALJE O PLJAČKI FINE: Razbojnici su pobjegli na žutom motoru i odnijeli 60 tisuća kuna

Motor je korišten i u prvom prepadu ove poslovnice Fine potkraj rujna 2015. godine.

Evo što ga je odalo

Iskusni istražitelji nakon nekoliko mjeseci potrage ušli su 30-godišnjaku u trag. Kada su ga konačno identificirali kao počinitelja ovog razbojništva pretražili su njegov dom gdje su pronašli i ključni dokaz koji ga povezuje sa siječanjskim prepadom u Fini.

Radilo se, kako doznajemo, o zaštitarevom pištolju kojeg je ukrao tijekom razbojništva u poslovnici. Budući da ga je zatržao sumnja se da je imao namjeru počiniti novo razbojništvo. Zbog toga je završio u istražnom zatvoru, a istražitelji nastavljaju tragati za njegovim pomagačem.

NET.HR DOZNAJE DRAMATIČNE DETALJE PLJAČKE FINE U ZAGREBU: Razbojnik je izudarao zaštitara i uzeo mu oružje

Prema dostupnim podacima o uhićenom boksaču, u pitanju je iznimno uspješan sportaš. Osvojio je brojne boksačke turnire, a bio je i viceprvak Zagreba u boksu.

Povratak na Net.hr