OBITELJSKA DRAMA

NESTALA ŽENA SE JAVILA: ‘Zašto sam otišla reći ću kad dođe vrijeme’; Suprug: ‘Zar je to majka?’

Danijelu Janković Hrnčić (24) obitelj je posljednji put vidjela u petak u Donjem Stupniku kod Zagreba. Majka 5-godišnje djevojčice Mije danas se konačno javila obitelji.

JESTE LI VIDJELI OVU DJEVOJKU? Nestala majka 5-godišnjeg djeteta, suprug moli za pomoć: ‘Naša djevojčica me pita za mamu’

‘Mama, ja sam živa i zdrava. Ne brinite za mene, poljubite moju Miju. Nisam otišla zbog nje. Zašto sam otišla reći ću kad dođe vrijeme. Javit ću se dok se malo sredim’, rekla je Danijela svojoj majci, a ona je sve odmah prenijela Danijelinom suprugu Husi Hrnčiću (22). Međutim, nije rekla gdje se nalazi. Njezina je majka o svemu obavijestila policiju, piše 24sata.

Otišla liječniku pa nestala

Danijela je nestala u petak prijepodne, kada je otišla liječniku po nalaze, nakon čega joj se gubi trag. Mobitel joj je bio isključen, a automobil koji je vozila nitko nije vidio.

Suprug Huse je očajan.

‘Ona je moja jedina ljubav. Bez nje ništa nema smisla, samo želim znati da je dobro’, rekao je Huso prije nekoliko dana.

‘Toliko malo stvari iz ormara fali da ne mogu ni vidjeti što fali. Jedan par štikli, ali uvijek je jedne štikle imala u autu’, kaže Hrnčić.

U braku su šest godina.

Bilo je problema u braku

‘Ranije sam znao imati ljubomorne ispade. Prije dvije godine postalo je jasno da ću je takvim ponašanjem izgubiti i odnos nam se potpuno promijenio. I danas doista funkcioniramo odlično. Kad Danijela ode, ja ne zivkam i ne ispitujem. Imamo odnos pun povjerenja i ljubavi’, rekao je Huse.

Danijela inače radi u trgovačkom centru u Donjem Stupniku. On ne vjeruje da je ona našla nekoga zbog koga bi ga napustila niti da bi svojevojlno otišla i napustila dijete.

‘Mi smo jedan život, mi smo kucali skupa. Ona je moja princeza. Sve sam radio da Danijela bude sretna’, kaže njezin suprug.

Danijela i Huse posljednji su se put čuli u petak ujutro kad su razgovarali preko telefona. Ona je rekla da ide liječniku. On ju je zvao dva sata kasnije da čuje kakvi su nalazi, no tada je mobitel već bio isključen.

LOCIRAN MOBITEL NESTALE MLADE MAJKE? Neutješni suprug moli: ‘Budi s kim hoćeš, samo mi reci da si živa’

Dijete ne zna da mu je majka nestala

‘Poslije dva sata zvao sam doma, no nije se vratila kući. Pozvao sam potom Hitnu i policiju. Kad joj je počelo radno vrijeme, nazvao sam trgovački centar, da vidim je li se pojavila’, kazao je Hrnčić.

‘Sad vi recite je li se isplati prema nekome biti dobar? Sve sam joj dao, a ona mi je tako vratila. Zar je to majka, ostavit tako dijete i sve u neizvjesnosti i otići. Sad će još reć i da je pobjegla jer sam je ja tukao’, rekao je suprug za Zagrebački list.

Kći Mia je trenutačno s bakom na moru, no nitko joj nije rekao da joj se majka vodi kao nestala.

Povratak na Net.hr