ZARADIO TEŠKE OZLJEDE

NESREĆA NA SLAVONSKOJ SVADBI: Nespretni barjaktar ispao iz automobila i završio u bolnici

Kod Velike Kopanice u subotu je teško ozlijeđen barjaktar koji je ispao iz automobila dok je mahao zastavom na čelu kolone. Riječ je o 31-godišnjaku iz Zagreba koji je bio pod utjecajem alkohola, a koji je na kraju umjesto na svadbenom slavlju završio u bolnici.

Umjesto da im protekla subota bude jedan od najljepših dana u životu, jedan slavonski par mladenaca zasigurno je neće pamtiti baš po svemu lijepom. Naime, dok su se u subotu vozili cestom kod Velike Kopanice njihov barjaktar je ispao iz automobila i teško se ozlijedio.

Nesreća se dogodila u večernjim satima, a prema izvješću policije i 23-godišnji vozač iz Zagreba koji je vozio prvo vozilo u svadbenoj koloni i 31-godišnji barjaktar, također iz Zagreba, koji je sjedio do njega bili su pod utjecajem alkohola. Vozač je imao 0,98 promila alkohola u krvi, a barjaktar čak 1,48 promila alkohola u krvi.

Policija prijavila i vozača i barjaktara

“Kolona vozila kretala se kolnikom ceste od sjevera u smjeru juga. Mladić na mjestu suvozača nije bio vezan sigurnosnim pojasom i prilikom kretanja vozila sjedio je na desnim vratima na kojima je bilo spušteno staklo na način da su mu noge bile u vozilu, a gornji dio tijela vani prilikom čega je u rukama držao zastavu Republike Hrvatske kojom je mahao i naginjao se prema van. U jednom trenutku 31-godišnjak je iz automobila pao na kolnik”, stoji u priopćenju PU brodsko-posavske u kojem navode kako je barjaktar prevezen u bolnicu u Slavonski brod gdje je i zadržan na liječenju jer je zadobio teške tjelesne ozljede.

Policije će nadležnom državnom odvjetništvu protiv vozača dostaviti kaznenu prijavu za kazneno djelo izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, dok će zbog alkoholiziranosti i drugih prekršaja u prometu prekršajno odgovarati i vozač i suvozač.

Povratak na Net.hr