banner

ČEKA GA KAZNA OD 10.000 KN

NEPOPRAVLJIVI VOZAČ IZ KARLOVCA: Završio u zatvoru jer je više puta puta vozio pijan; Osim bez vozačke ostao i bez auta

Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 60 dana, novčanu kaznu od 10.000 kuna, 24 mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom i privremeno oduzimanje osobnog automobila

Višestruki počinitelj prometnih prekršaja iz Karlovca je uz kaznu zatvora u trajanju od 60 dana, zabranu vožnje od dvije godine te novčanu kaznu od 10.000 kuna, ostao i bez svog automobila. Dakle, sredstvo kojim kontinuirano krši prometne propise mu je oduzeto.

No, država mu nije auto uzela zauvijek već samo privremeno. Kako javlja KAportal, riječ je o 42-godišnjaku koji je 11. studenog u večernjim satima zaustavljen u Karlovcu, a za kojeg je utvrđeno da je upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 2,18 promila za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i ukinuta.

“Nadležni sud izrekao mu je kaznu zatvora u trajanju od 60 dana, novčanu kaznu od 10.000 kuna, 24 mjeseca zabrane upravljanja motornim vozilom i privremeno oduzimanje osobnog automobila koji će se vratiti vozaču odnosno vlasniku po pravomoćnosti sudske presude”, rekli su iz policije za KAportal.

U ČAKOVCU VOZIO PIJAN I BEZ VOZAČKE: Napuhao preko 2 promila i ‘zaradio’ kaznu od 11.900 kuna

Povratak na Net.hr