A TO MU NIJE PRVI PUT

‘NE MOGU SE VIŠE SUZDRŽAVATI…’; Konobar u restoranu u Lovranu kolegici prijetio silovanjem i poručio: ‘Upropastit ću ti život’

Rekao joj je ‘da se više ne može suzdržavati’ te da je ‘dugo šutio’ i da su njegovi osjećaji i namjere prema njoj iste. Kolegici je kazao da mu je upropastila život što ga je odvela na sud i da će joj upropastiti život

Policija je uhitila 31-godišnjeg konobara koji je svojoj kolegici, u jednom lovranskom restoranu, prijetio silovanjem. Muškarac je nakon kriminalističke obrade u poslijepodnevnim satima u srijedu smješten u pritvor zatvora u Rijeci. Novi list neslužbeno doznaje da je konobar svojoj kolegici prišao bez povoda dok je ona bila sama na terasi restorana te joj počeo verbalno prijetiti.

Rekao joj je “da se više ne može suzdržavati” te da je “dugo šutio” i da su njegovi osjećaji i namjere prema njoj iste. Kolegici je kazao da mu je upropastila život što ga je odvela na sud i da će joj upropastiti život. Svojoj uplašenoj kolegici je za kraj poručio da o ovome nikome ne govori kao ni šefovima jer mu je ovo druga prijetnja upućena upravo njoj.

NASILNIK IZ ZADRA U ISTRAŽNOM ZATVORU: Divljački zlostavljao suprugu, a njezinog oca i brata ozlijedio skalpelom

Prije dvije godine prijavljen je zbog prijetnje silovanjem

Name, kako piše Novi list, konobar je prije nekoliko godina na sličan način i u više navrata kolegici prijetio silovanjem te ga je ona za to tada i prijavila. Konobaricu je njegov novi napad duboko uznemirio i potresao. Protiv 31-godišnjaka je 2018. godine podignuta optužnica zbog prijetnje silovanjem te je dobio mjeru zabrane približavanja.

Prema neslužbenim izvorima Novog lista, muškarac je nakon uhićenja i tijekom ispitivanja sve poricao i branio se tvrdnjom da ga je žrtva isprovocirala. Zbog očite upozornosti u činjenju kaznenog djela prema žrtvi, Državno odvjetništvo je zatražilo da se muškarcu odredi istražni zatvor.

Budući da je sud to uvažio, konobaru iz Lovrana određen je istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja djela.

Povratak na Net.hr