63 KILOGRAMA MARIHUANE

NARKO OBITELJ S JUGA HRVATSKE: U dolini Neretve majka i sin skrivali drogu vrijednu 10 milijuna kuna!

Droga vrijedna dva milijuna kuna, koja bi na ulici dosegla cijenu i do deset milijuna kuna pronađena je kod 65-godišnjakinje s područja Metkovića, te njezinog sina. I dok su majku policajci uspjeli uhititi, te zaplijeniti više od 63 kilograma marihuane, njezin sin uspio je za sada istražiteljima pobjeći.

Potvrđeno je to u Policijskoj upravi dubrovačko-neretvanskoj. Na konferenciji za novinare njezini čelni ljudi, načelnik Tonći Radibratović i njegovi prvi suradnici, objasnili su kako je riječ o finalizaciji višemjesečnog kriminalističkog istraživanja što ih je dovelo do majke i sina.

policija droga
Šefovi policije s drogom iz doline NeretveFoto: PU dubrovačko-neretvanska

Droga za hrvatsko tržište

U njihovoj kući u Zažablju kod Metkovića pronađeno je 11 lovačkih patrona, 34 komada streljiva, 200 rama marihuane i dvije digitalne vage s tragovima marihuane. No, u dvorištu je istražitelje čekalo novo otkriće. Pronađene s četiri bačve i još desetak omota s ukupno 63 kilograma marihuane.

Ova je droga, doznajemo, bila namjenjena hrvatskom tržištu, no još nije službeno potvrđeno je li i uzgojena u dolini Neretve.

Povratak na Net.hr