NAVODNO SU NAVIJAČI

NAPAD NA VUKOVARCE SRPSKE NACIONALNOSTI: Jedan mladić uhićen, za ostalim napadačima raspisana tjeralica

Mladić je osumnjičen da je nedjelju, 20. rujna oko 0:20 sati ispred ugostiteljskog objekta u Ulici slobode, fizički napao 36-godišnjaka i 31-godišnjaka, koji su pritom lakše ozlijeđeni

Zbog fizičkog napada na dvojicu Vukovaraca, za koje se neslužbeno doznaje da su srpske nacionalnosti, uhićen je 27-godišnjak te mu je određen jednomjesečni pritvor dok su za ostalim sudionicima napada raspisane tjeralice, izvijestila je u utorak vukovarsko-srijemska policija.

Mladić je osumnjičen da je nedjelju, 20. rujna oko 0:20 sati ispred ugostiteljskog objekta u Ulici slobode, fizički napao 36-godišnjaka i 31-godišnjaka, koji su pritom lakše ozlijeđeni.

POJAVILA SE SNIMKA NAPADA NA MLADE SRBE U VUKOVARU: Okružili su im automobil pa ih počeli udarati rukama i nogama…

Za drugim napadačima raspisana tjeralica

Nakon kriminalističkog istraživanja, 27-godišnjak je u ponedjeljak uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave, a potom je odveden u vukovarsko Županijsko državno odvjetništvo gdje mu je rješenjem suda određen istražni zatvor u trajanju od mjesec dana te je predan u zatvor u Osijeku.

Za drugim osobama osumnjičenim da su bili supočinitelji, a čiji identitet je policiji poznat, raspisana je tjeralica dok se kriminalističko istraživanje nastavlja, navodi policija.

Prema neslužbenim informacijama iza napada stoje pripadnici jedne od hrvatskih navijačkih skupina.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr