PODNESENA KAZNENA PRIJAVA

MUŠKARAC (35) U PULI ZATOČIO DJEVOJKU (27) U STANU: Prijetio joj da će je ubiti, nasrnuo na nju kad je stigla policija…

Određen mu je istražni zatvor

Muškarac (35) u Puli je fizički napao djevojku (27), prijetio joj da će je ubiti i zatočio ju u stanu. Kada je, po dojavi, stigla policija, muškarac je fizički nasrnuo na djevojku te joj je prijetio da će je ubiti.

Nakon što je Policijska postaja Pula podnijela kaznenu prijavu, Općinsko državno odvjetništvo u Puli-Pola provelo je 8. prosinca 2020. dokaznu radnju prvog ispitivanja osumnjičenog hrvatskog državljanina (1985.) zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo protupravnog oduzimanja slobode iz članka.

Postoji osnovana sumnja da je 35-godišnji osumnjičenik 27. studenog 2020. u Puli, fizički napao 27-godišnjakinju te joj zaprijetio da će ju ubiti. Nakon što su policijski službenici po dojavi zvonili na vrata stana 27-godišnjakinje, 35-godišnjak je, osnovano se sumnja, uporabom fizičke sile sprječavao 27-godišnjakinju da otvori vrata, izađe iz stana i potraži pomoć.

Sutkinja istrage Županijskog suda u Puli-Pola prihvatila je prijedlog Općinskog državnog odvjetništva u Puli-Pola i 8. prosinca 2020. odredila 35-godišnjaku istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr