PRONAĐEN JE SAMO AUTO

MLADOG VOJNIKA DRAŽENA (28) NEMA VEĆ 6 DANA: ‘Bio je miran, zadirkivali su ga jer nije pio i išao po birtijama’

Potraga se pak nastavlja smanjenim intenzitetom, a čim istraga pokaže nove dokaze koji upućuju na to gdje bi nestali vojnik mogao biti, HGSS će ponovno mobilizirati svoje snage

Hrvatski vojnik, Dražen Zlomislić (28) iz Radovanaca u okolici Požege, nestao je 17. rujna na području Općine Brestovac. Za ovim mladićem potraga traje već šest dana, a djelatnici požeške policije pronašli su njegov automobil u zaštitnoj ogradi Orljavskog mosta, između naselja Pasikovci i Sloboština, piše 034portal.

U potragu za Draženom uključio se i HGSS Stanice Požega, ali i drugih stanica, kao i vojna policija te Hrvatska vojska. Pročelnik požeškog HGSS-a, Josip Kraker, kaže da je pretraženo sedam kilometara kvadratne površine od centralne površine gdje je vozilo pronađeno. Slijedi nastavak policijskog istraživanja. Potraga se pak nastavlja smanjenim intenzitetom, a čim istraga pokaže nove dokaze koji upućuju na to gdje bi nestali vojnik mogao biti, HGSS će ponovno mobilizirati svoje snage, piše 034portal. Naravno, ako to bude potrebno.

JESTE LI VIDJELI DRAŽENA? Oko Požege traje potraga za vojnikom; Traže ga policija, MORH i HGSS

Teta nestalog Dražena: ‘Miran je, na poslu su ga zadirkivali jer ne ide po birtijama’

Portal Dnevnik.hr razgovarao je s tetom nestalog 28-godišnjaka koja je rekla da obitelj nema nikakvih saznanja gdje bi on mogao biti. Još jednom je apelirala da ako netko nešto zna o Draženu da se jave.

“Sto posto mogu reći da nije imao poroka. Nije pio, niti je dugovao ikome išta. Njegov nadređeni je kazao kako je jedan od najboljih vojnika koje je imao. Zaista je bio poslušan, miran i povučen. Na poslu su ga čak zadirkivali zato što nije pio i išao po birtijama”, rekla je Draženova teta.

Ako netko ima informaciju o nestalom vojniku, neka obavijesti najbližu policijsku postaju ili nazove 192. Isto tako, informacije se mogu ostaviti i na mail: nestali@nestali.hr.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr