Mladići otišli na put po Europi, javili da se vraćaju kući i nestali

Nacionalna evidencija nestalih osoba poslala je tjedno izvješće o broju prijavljenih nestanaka osoba proteklog tjedna. Traga se jednim 13-godišnjakom, ali i za dva mladića koja su otišla na putovanje po Europi.

NENO je izvijestio da je prijavljen nestanak Ivana Bluma, koji je nestao u Salzburgu u Austriji. Kako je priopćeno, Ivan Blum zadnji je put kontaktiran u ponedjeljak, 12. studenog 2012. u Salzburgu. Tamo je otputovao zajedno s Igorom Horvatovcem, osobnim automobilom VW polo sive boje. SMS-om je javio da je u Salzburgu i da se vraća kući s putovanja po Europi, od kada mu se gubi svaki trag.

Ivan je visok 185 centimetara, ima oči kestenjaste boje. Srednje je tjelesne građe i ima manji ožiljak iznad lijeve obrve. U trenutku nestanka bio je odjeven u plave traperice, svijetlosmeđu platnenu jaknu i svijetlosmeđe gležnjače. Nosio je crni ruksak.

Horvatovac u SMS-u napisao da je u Munchenu

Traga se i za njegovim prijateljem Igorom Horvatovcem, koji je zadnji put također kontaktiran u ponedjeljak 12. studenog, ali u Munchenu u Njemačkoj.

Ivan je također SMS-om javio da je u Munchenu i da se vraća kući s putovanja po Europi, a od tada mu se gubi svaki trag.

Ivan je visok 180 centimetra, ima kosu i oči kestenjaste boje. Srednje je tjelesne građe, a u trenutku nestanka bio je odjeven u donji dio crne trenirke, plavu majicu kratkih rukava, crnu jaknu s kapuljačom, crni prsluk i crveno-plave tenisice.

U Zagrebu dva nestanka, traga se za 13-godišnjakom

Policija traga za 25-godišnjim Tomislavom Kolarićem iz Zagreba, koji je posljednji put viđen prošlog petka, 9. studenog. Mladić je visok 185 centimetara, ima smeđe crnu kosu i jače je tjelesne građe. U vrijeme nestanka bio je odjeven u crnu kratku jaknu, plave traperice i nosio je plave tenisice. Na lijevom ramenu ima tetovažu pilotskih krila.

U utorak, 13. studenog u Zagrebu je prijavljen nestanak 13-godišnjeg Drage Ignaca. Dječak je visok 170 centimetara, ima crnu kosu i plave oči. Okolnosti njegovog nestanka i u što je bio odjeven nisu poznati.

Također, policija još uvijek traga za Jelenom Dekanić i Franjom Podgorskim čiji je nestanak prijavljen još prošlog tjedna.

Ukoliko ste vidjeli koju od ovih osoba, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr