Mladić morao odlučiti koju će djevojku spasiti

‘Odjednom su se počele gušiti. Vrištale su i dozivale pomoć. Struja ih je vukla prema dnu’, priča Mario Bubnjar, čija je kći u nedjelju na Savi kod Županje za dlaku izgubila život. Spasio ju je rođak, kojem se tijekom spašavanja utopila djevojka.

Dvadesettrogodišnja Milena Dakić iz Bošnjaka s dečkom Kristijanom Bubnjarom (25) u nedjelju popodne bila je na kupalištu Poloj u Županji. Ondje su sreli Kristijanovog bratića Marija Bubnjara i njegovu 16-godišnju kći Viktoriju.

Budući da su oni do kupališta došli u drvenom čamcu, odlučili su kako bi svi zajedno mogli otploviti Savom do susjedne BiH. Ondje se nalazi šljunkovita obala, no grupa u tom trenutku nije znala da se ondje vadi šljunak i da se zbog toga obala počela urušavati. Samim tim za kupače je bila vrlo opasna.

“Milena i Viktorija bile su u plićaku, a Kristijan i ja malo dalje. Odjednom su se počele gušiti. Vrištale su i dozivale pomoć. Struja ih je vukla prema dnu. Kristijan je doplivao do njih. Milena je u panici vukla i njega i malu prema dnu”, prisjeća se Mario.

Kristijan je djevojčicu povukao za ruke i bacio je na obalu. Milena je nekoliko puta uranjala i izranjala. Kada se okrenuo da i nju spasi više je nije bilo. Nije je vidio ni pod vodom.

Prema pisanju 24sata, situacija je strašno potresla mladića, koji već dva dana ni s kim ne razgovara.

Prethodni članak:

arti-201008160258006

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr