'SRAMITE SE!'

MLADIĆ KOD KRAPINE DANIMA TRAŽIO NESTALOG PSA, ONDA – ŠOK: ‘Evo javljam da smo ga pronašli, ali nažalost, mrtvog – ustrijeljenog’

Prije tri dana Marija je napisao da se pas odaziva na ime Rex te da ga nema tri dana i da je bezopasan i umiljat

Mladi Zagorac Matija Pogorić iz mjesta Mihovljan blizu Krapine objavio je prije par dana da traži psa koji je nestao negdje u mjestu.

Prije tri dana Marija je napisao da se pas odaziva na ime Rex te da ga nema tri dana i da je bezopasan i umiljat. Kako prenosi Index, mladić je danas napisao da je njegov ljubimac ustrijeljen.

UŽAS POKRAJ ROVINJA: Staford ušao u dvorište kuće i ubio psa: ‘Ovo nije prvi put, strah nas je za djecu’

‘Čuvajte svoje peseke…’

“Zahvaljujem svima koji su dijelili moju objavu da tražim psa. Evo javljam da smo ga pronašli, ali nažalost, mrtvog – ustrijeljenog. Našli smo ga u Mihovljanu – Graberju, ispod sela Pušlji i Posavci. Svi smo jako tužni! Čuvajte svoje peseke jer ima ljudi koji ih baš i ne vole i misle da imaju pravo ubijati ih.

Želim poručiti osobi koja je to učinila i koja je sigurno ponosna na svoj čin da se posrami jer nije imala nikakva prava ubiti mog peseka, a ako je ta osoba kojim slučajem lovac, onda jadni mi s takvim lovcima i lovačkim društvima. SRAMITE SE!”, napisao je Matija.

Matijina majka Višnja Pogorić rekla je da su psa odveli kući i zakopali ga. Dodala je da slučaj neće prijaviti policiji jer “nema smisla”. Index prenosi da je majka rekla da ne može znati da su lovci ustrijelili psa.

Povratak na Net.hr