PREBRZ I PREŽESTOK

MLADIĆ AUDIJEM BJEŽAO POLICIJI PA SE ZABIO U PATROLU: Suvozač mu ilegalno boravio u državi, on dobio kaznu, zabranu i – slobodu

Mladić je sa suvozačem koji je ilegalno boravio u Hrvatskoj, bježao policiji da bi se na kraju zabio u njihovu patrolu, no sudac ga je pustio na slobodu

Gotovo filmska potjera odvila se u utorak oko 22 sata u Međimurju. Naime, policija je kod mosta u Gornjem Kuršancu htjela zaustaviti Audi A6 osječkih registracija. No, 21-godišnjak se za volanom dao u bijeg prema Nedelišću, gdje je u Livadarskoj ulici zbog neprilagođene brzine udario u policijski automobil koji je ondje stajao kao sačekuša za bjegunca.

Policajci su osim 21-godišnjaka, priveli, a potom i uhitili i 33-godišnjaka s Kosova. Za njega je utvrđeno kako je ilegalno boravio u Hrvatskoj te mu je izdano rješenje o povratku u matičnu zemlju te rok od sedam dana za napuštanje Europskog gospodarskog prostora, javlja e-Međimurje.

Mladić koji je bježao policiji, zbog svih je prometnih prekršaja kažnjen s 14.500 kuna te zabranom upravljanja motornim vozilima na 15 mjeseci, a dobit će i 15 negativnih bodova. Prekršajni sudac u Čakovcu nije htio prihvatiti prijedlog policije o njegovom pritvaranju zbog toga jer je već vozio pod zabranom, pa je mladić izašao na slobodu.

 

Povratak na Net.hr