PRIMA TERAPIJU

MLADI UBOJICA RODITELJA I DALJE PRERASTROJEN ZA PSIHIJATRIJSKO VJEŠTAČENJE: ‘Liječnici čine sve što mogu’

Tin Šunjerga (19) već dva tjedna boravi u bolnici za osobe lišene slobode u Zagrebu, prima terapiju i lijekove. Njegov odvjetnik tvrdi kako liječnici čine sve što je u njihovoj moći.

Mladić koji je hicima iz pištolja usmrtio roditelje jer su mu zabranili drogu i izlaske i dalje nije spreman za povratak u istražni zatvor.

‘UBIO SAM IH JER SU ME PSIHIČKI PRITISKALI’: Hladnokrvni ubojica detaljno opisao odvjetniku kako je smaknuo oca i majku

Nakon što su ga poslije dramatične potjere uhitili kolege njegova oca, Šunjerga nije pokazivao nikakvo kajanje niti grižnju savjesti. No, u šibenskom je zatvoru doživio slom živaca te je prebačen na liječenje u Zagreb.

Stanje mu se ipak malo popravilo

Odvjetnik koji mu je dodijeljen po službenoj dužnosti kazao je kako Tina nije vidio otkako je prebačen na liječenje, no da se očekuje da mu se stanje popravi.

‘Svog branjenika nisam vidio otkako je prebačen u Zagreb, ali prema onome što čujem od liječnika, njegovo stanje se popravlja. Dva tjedna je pod terapijom i medikamentima, liječnici čine sve. No, ne radi se o nekom postoperativnom oporavku da bi se išta moglo preciznije prognozirati.

‘Sad je smireniji’

Za očekivati je da će njegovo stanje zbog uslijed liječenja ići na bolje. Kad bude spreman, uputit će ga u bolnicu u Vrapče, gdje će se vještačiti njegova sposobnosti za sudjelovanje u postupku. Kako su mi prenijeli prošlog tjedna, sad je smireniji’, rekao je Frane Baica za 24sata.

Ni Šunjergu niti odvjetnika od ubojstva nije kontaktirao nitko od članova obitelji.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr