LJUBITELJI SLATKOG

MLADI PAR KRAO ČOKOLADE: Iz samo jedne trgovine uzeli su ih 150, a to nije sve…

Policija sumnja da je isti par prošle srijede i četvrtka iz još šest pulskih trgovina ukrao razne prehrambene i kozmetičke proizvode, odjeću, tostere, ogledala i druge predmete vrijedne nekoliko tisuća kuna

Istarska policija izvijestila je o hvatanju mladog para lopova koji je ukrao velike količine čokolade.

“Pulska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila da je 25-godišnji hrvatski državljanin počinio osam kaznenih djela krađe, a da je 22-godišnja hrvatska državljanka počinila sedam kaznenih djela krađe”, stoji u priopćenju PU istarske.

Nakon što je prošlog četvrtka policija dobila dojavu da su dvije osobe iz trgovine u Zagrebačkoj ulici u Puli otuđile veću količinu čokolade, prometni policajci su u večernjim satima, prvo u Ulici Rimske centurijacije uhitili ženu, a potom u Scalierovoj ulici i muškarca.

TEŠKA KRAĐA U VRBOVCU: Ukrale su 159 pašteta, 16 mliječnih deserata, ali i – 26 četkica za zube

Isti par koji je krao i prošli tjedan

“Utvrđeno je kako su 22-godišnjakinja i 25-godišnjak iz trgovine otuđili oko 150 komada čokolade, čime su pravnu osobu iz Omiša oštetili za nekoliko tisuća kuna, ali i da to nije jedina trgovina iz koje su otuđili prehrambene proizvode.

Policija sumnja da je isti par prošle srijede i četvrtka iz još šest pulskih trgovina ukrao razne prehrambene i kozmetičke proizvode, odjeću, tostere, ogledala i druge predmete vrijedne nekoliko tisuća kuna.

“Policija je također utvrdila kako je 25-godišnjak jedno kazneno djelo počinio sam, i to u kolovozu prošle godine, kada je iz trgovine na Verudeli otuđio više boca alkoholnog pića, čime je pravnu osobu iz Pule oštetio za nekoliko tisuća kuna”, stoji u priopćenju te se zaključuje da je dvojac u petak navečer priveden u pritvor.

Povratak na Net.hr