banner

PRISJELA IM TOPLA ČOKOLADA

MISLILI SU DA SU PAMETNI, ALI…: Pokušali varati u čakovečkom automat klubu, ali konobarica ih je skužila zbog pića koje su naručili

Dok je konobarica bila zauzeta pripravljanjem tople čokolade, prvookrivljeni S.B. pokrenuo je rulet i provukao metalnu žicu kroz prije izbušenu rupicu promjera dva milimetra na kupoli od pleksiglasa – namjera je bila zadržavanje kuglice prilikom vrtnje kako bi ju spustio u polje dobitnog broja

Dva prevaranta, jedan iz Splita, a drugi iz Vrgorca, pokušali su namještanjem uređaja za igre na sreću prevariti automat klub u Čakovcu. Dvojac je sve pomno isplanirao pa su najprije naručili toplu čokoladu jer su znali da će konobarica potrošiti najviše vremena na spremanje tog vrućeg napitka.

Kako javlja Varaždinski.hr, dok je konobarica bila zauzeta pripravljanjem tople čokolade, prvookrivljeni S.B. pokrenuo je rulet i provukao metalnu žicu kroz prije izbušenu rupicu promjera dva milimetra na kupoli od pleksiglasa. Namjera je bila zadržavanje kuglice prilikom vrtnje kako bi ju spustio u polje dobitnog broja.

Drugookrivljeni S.P. je za to vrijeme zaklanjao nadzornu kameru. Međutim, dvojica prevaranata nisu znali da je konobarica signalizirala zaštitaru da obrati pažnju na njih. Svoje sumnje je kasnije ispričala na sudu i rekla je da su joj muškarci bili sumnjivi baš zato što su naručili toplu čokoladu. Prema pisanju portala Varaždinski.hr, zaštitar je prevarante uhvatio na djelu te pozvao policiju.

S.B. je osuđen na osam mjeseci zatvora, uvjetno na tri godine, a S.P. na četiri mjeseca, uvjetno na godinu dana.

Povratak na Net.hr