MOMAČKA VEČER

MAMURLUK U ROVINJU: Talijan potpuno gol sa skupinom frendova ‘rimskih legionara’ sablaznio majku s djecom

Žena s dvoje djece pozvala je policiju zbog skupine mladića koja se zabavljala u Rovinju odjevena u kostime rimskih legionara, pri čemu je jedan bio potpuno gol

31-godišnji Talijan u Rovinju je u subotu proslavio momačku večer sa sedmoricom prijatelja koja će im zasigurno ostati u pamćenju i po intervenciji policije oko 20 sati na Trgu sv. Eufemije. Naime, jedna uznemirena žena s dvoje djece pozvala je policiju zbog skupine mladića koja se zabavljala odjevena u kostime rimskih legionara, pri čemu je jedan bio potpuno gol.

Od njih osam, većinom u dobi od 31 i 32 godine i svi talijanski državljani, “najveseliji” bio je upravo 31-godišnjak koji je gradom hodao razodjeven i pokazivao spolovilo. Policija ih je privela u policijsku postaju te je utvrđeno da je zakonprekršio samo budući 31-godišnji mladoženja koji je napuhao 1,79 promila alkoholoa u kri.

Protiv njega je podnesen optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz oblasti javnog reda i mira, odnosno vrijeđanja moralnih osjećaja građana.

Povratak na Net.hr