FIZIČKI NASRNULA NA NJU

PRIVEDENA MAJKA IZ GORSKOG KOTARA: Gušila je kćer jastukom zbog loših ocjena?

Žena stara 54 godine iz Gorskog kotara privedena je istražnom sucu u Rijeci zbog zlostavljanja svoje maloljetne kćeri, piše Novi list, navodeći kako ju je navodno gušila jastukom.

Revoltirana školskim neuspjesima svoje kćeri 54-godišnja S.S. iz Gorskog kotara fizički je nasrnula na svoju kćer te je navodno i gušila jastukom. Na sve je inetervenirala i policija koja je kod majke pronašla i nož zamotan u krpi.

Majka je potom privredna u istražni centar Županijsog suda, a sudac istrage Vlado Bosnar odlučio je kako je neće zadržati, ali je osmislio mjere opreza koje bi trebale zadržati mir u kući i s kojima bi se trebao izbjeći novi sukob.

Naime, S.S. ima još tri punoljetne kćeri, a jedna od njih živi u Rijeci pa je sudac odlučio da se majka ondje treba preseliti barem dok ne okonča istraga. Maloljetna kćer ostaje u Gorskom kotaru.

Majka se mora javljati načelniku Prve policijske postaje jedanput tjedno, zabranjeno joj je približavanje kćeri na udaljenost od sto metara, te uspostavljanje bilo kakvog kontakta.

Povratak na Net.hr