GNJUSNO

MAJKA MONSTRUM IZ SPLITA: Seksualno je zlostavljala vlastitog sina

Županijski sud u Splitu osudio je 47-godišnjakinju na četiri godine i 11 mjeseci zatvora zbog seksualnog zlostavljanja vlastitog sina dok mu je bilo sedam i sedamnaest godina

Na četiri godine i 11 mjeseci zatvora osuđena je 47-godišnja Splićanka zbog dva slučaja seksualnog zlostavljanja vlastitog sina. Time je Županijski sud u Splitu okončao postupak koji je trajao od kraja 2018. kada je silovateljica završila na 50 dana u istražnom zatvoru, nakon čega je protiv nje podignuta i optužnica.

Sud je donio odluku temeljem razgovora zlostavljanog mladića i psihijatrijske vještakinje, koja je utvrdila da ništa od navedenih stvari u optužnici nije izmišljeno. A u optužnici je u rubrici “opis zločina” stajalo kako je 47-godišnjakinja 2007. i 2008. tada sedmogodišnjem dječaku, unatoč njegovom negodovanju, stavljala njegov spolni organ u usta te se skidala pred njim. Desetak godina kasnije ga je u nekoliko navrata prisilila na seks, prijeteći mu da će ga istući i otjerati ga iz obiteljskog doma, piše Dalmacija Danas.

Optužena silovateljica se tijekom suđenja pokušala braniti time da je sve što je navedeno u optužnici i vještačenju izmišljeno, jer je sina na prijavu nagovorio njen bivši suprug od kojeg se razvila prije petnaestak godina. Ona se nije pojavila na izricanju presude, a danas punoljetni mladić više ne živi s njom.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr