banner

SAMOVOLJNO OTVORIO ORDINACIJU

LUDBREŠKI LAŽNI ZUBAR: Bez diplome ugrađivao skupe implatante i pacijentima napravio štetu na zubima

Slučaj je Policijskoj postaji Ludbreg prijavila 45-godišnjakinja koja je od 12. do 18. lipnja dolazila u stomatološku ordinaciju gdje je s muškarcem, za kojeg je mislila da je vlasnik ordinacije, dogovorila izradu zubnih implantata i to za iznos od nekoliko tisuća kuna

Član obitelji stomatologa s ludbreškog područja prijavljen je zbog nadriliječništva jer je bez znanja vlasnika stomatološke ordinacije otvorio ordinaciju i radio s pacijentima, izvijestila je Policijska uprava varaždinska.

Slučaj je Policijskoj postaji Ludbreg prijavila 45-godišnjakinja koja je od 12. do 18. lipnja dolazila u stomatološku ordinaciju gdje je s muškarcem, za kojeg je mislila da je vlasnik ordinacije, dogovorila izradu zubnih implantata i to za iznos od nekoliko tisuća kuna. Lažni joj je stomatolog izradio implantate koji pacijentici nisu odgovarali, stoga je žena nezadovoljna pruženom uslugom ponovno došla u ordinaciju, a lažni joj je stomatolog vratio novac.

RAZOTKRIVEN NEVJEROJATAN SKANDAL: Doktorica radila 22 godine bez diplome medicinskog fakulteta

Pacijentici oštetio zube, nove implatante mora platiti 19.000 kuna

Žena je naknadno u razgovoru sa stvarnim vlasnikom ordinacije utvrdila da je član njegove obitelji, bez njegovog znanja i odobrenja, samovoljno otvorio ordinaciju i radio s pacijentima, iako za spomenute poslove nema završen potrebni fakultet.

Nakon pregleda u stomatološkoj poliklinici, utvrđeno da je uslijed nestručnog obavljanja posla došlo do ozbiljnih povreda zubiju i zubnog mesa pacijentice, a izrada novih implantata će je, prema izračunu poliklinike, koštati oko 19 000 kuna.

Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog kaznenog djela.

DOLIJALA MLADA ISTRIJANKA (29) KOJA JE GLUMILA LIJEČNICU I ŠIRILA PANIKU: Lagala je da radi u bolnicu i davala savjete na mrežama

Povratak na Net.hr