POTJERA U OSIJEKU

LIJEČNICI SE BORE ZA ŽIVOT MUŠKARCA KOJI JE SKOČIO U HLADNU DRAVU: Bježao od policije, pa spas potražio u dubokoj vodi

Muškarac koji je u ponedjeljka, bježeći od policije zbog krađe automobila, skočio u hladu Dravu zaprimljen je u bolnicu zbog hipotermije i, kako su liječnici rekli, s  ozljedama opasnim po život.

Liječnici osječkog KBC-a bore se za život 34-godišnjaka koji je završio u bolnici nakon što je u ponedjeljak poslijepodne skočio u hladnu Dravu bježeći od policije, piše Jutarnji list navodeći kako je u bolnicu dovezen zbog hipotermije, a da su mu liječnici ozljede okvalificirali kao teške.

Drama je počela na Gradskim bazenima kada je 34-godišnjak provalio u ormarić u kojem je jedan bračni par ostavio svoje stvari te iz njega otuđio ključ automobila.

Kada je pa shvatio da im nema ključa odmah su pozvali policiju. Pregledane su snimke video nadzora na Bazenima, a policija je nedugo nakon toga uočila ukradeno vozilo u vožnji na području Baranje. Pokušali su ga zaustaviti, ali on je nastavio voziti, pa su se dali u potjeru za njim.

Dolaskom do dravskog mosta, 34-godišnjak se zaustavio, izašao iz vozila i skočio u rijeku, a potom je uhićen. Protiv njega je podnesena prijava za kaznena djela teška krađa i krađa.

Povratak na Net.hr