DUBROVAČKI DNEVNIK

LAGALA DA JE TEŠKO BOLESNA PA PREVARILA DUBROVČANE: Jedan joj dao preko 400.000, a drugi 77.000 kuna

Budući su oštećene osobe s vremenom shvatile da se radi o prevari, slučaj su prijavili policiji koja je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je počinitelj obje prevare 32-godišnjakinja s područja Sisačko-moslavačke županije

Žena s područja Sisačko-moslavačke županije uhićena je nakon što je prevarila dvoje Dubrovčana i uzela im novac. Kako javlja Dubrovački dnevnik, krajem srpnja ove godine u Policijsku postaju Dubrovnik pristupio je 76-godišnjak koji je  prijavio nepoznatu žensku osobu za prijevaru na način da je od njega u proteklih godinu dana u više navrata prosjačenjem tražila novac za liječenje teških bolesti od kojih boluje, sahranu bliskih članova obitelji i novčanu pomoć zbog teške obiteljske situacije. Čovjek joj je, želeći pomoći, dao ukupan iznos od preko 400.000 kuna.

No, umirovljenik nije jedini koji je nasjeo na njezinu prevaru. Isto tako je krajem srpnja 55-godišnjak prijavio istu prevaru koju je počinila ženska osoba. I on joj je htio pomoći te joj je u više navrata tijekom zadnjih pet godina ukupno dao 77.000 kuna.

Budući su oštećene osobe s vremenom shvatile da se radi o prevari, slučaj su prijavili policiji koja je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je počinitelj obje prevare 32-godišnjakinja s područja Sisačko-moslavačke županije, piše Dubrovački dnevnik. Ona je uhićena 11. kolovoza na GP Zaton Doli te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, dovedena pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

BIZARAN SLUČAJ IZ ČAKOVEČKE BOLNICE: Žena se prijavila na pregled s tuđim imenom; Otkrili je nakon godinu i pol dana

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr