banner

DOBIO SMIJEŠNU KAZNU

‘KU*VO, MORAŠ OSTATI U SISKU JER SI MOJA ŽENA!’: Incident pred šokiranim putnicima u vlaku iz Velike Gorice za Zagreb

Sud mu je izrekao ublaženu kaznu od 40 dana zatvora s jednogodišnjim rokom kušnje te je oslobođen plaćanja troškova prekršajnog postupka

Dana 17. rujna predvečer u vlaku na putu prema Zagrebu dogodio se incident koji je, očigledno u napadu ljubomore, izazvao 46-godišnji Đ.A., inače njegovatelj po zanimanju. “Ku*vo, ti moraš ostati u Sisku jer si moja žena”, navodno je rekao muškarac ženi koja je pobjegla od njega s jednogodišnjim djetetom, javlja Jutarnji list.

Naime, incident je započeo na Kolodvorskoj ulici u Velikoj Gorici oko 19 sati prije ukrcaja u vlak gdje je muškarac nevjenčanu partnericu uz uvrede pokušavao uvjeriti da ne bi smjela otići od njega. Potom je za njom ušao u vlak gdje je nastavio s istim vulgarnim riječima ponavljati da se vrati u Sisak kod njegove obitelji na još nekoliko dana.

Nakon što je uplakana i uplašena žena zamolila kondukterku da pozove policiju, 46-godišnjak je uhićen.

Iako je i 2018. pravomoćno osuđivan zbog nasilja u obitelji prema istoj osobi, sud mu je izrekao ublaženu kaznu od 40 dana zatvora s jednogodišnjim rokom kušnje. Oslobođen je plaćanja troškova prekršajnog postupka. S obzirom da su se odrekli prava na žalbu, sudska je odluka odmah postala i pravomoćna.

Povratak na Net.hr