UBOJSTVO POTRESLO HRVATSKU

KRVNIK SKRIVAO LICE OD KAMERE: Ubojica tinejdžerke iz Našica priveden istražnom sucu

Nakon što je jučerašnji dan proveo kod pritvorskog nadzornika, Matej Š. (23), koji je bez imalo grižnje savjesti ubio 17-godišnju Anu Bartoli, jutros je priveden istražnom sucu Županijskog suda u Osijeku.

Kako je još jučer objavila policija, Matej je u nedjelju u večernjim satima u blizini željezničkog kolodvora u Koški, nakon verbalne prepirke Ani zadao više rana hladnim oružjem, uslijed čega je preminula.

“Istražujući motiv utvrdili smo da su 23-godišnjak i maloljetnica bili u vezi i da je motiv ubojstva ljubomora”, rečeno je jučer na konferenciji za novinare u policiji.

PRONAĐEN UBOJICA 17-GODIŠNJAKINJE IZ NAŠICA? Policija privela mladića (23): ‘Bili su u vezi, motiv ubojstva je ljubomora’

Njezino mrtvo tijelo, s višestrukim ozljedama nanesenim hladnim oružjem, pronašla su nešto prije sedam sati dvojica mještana.

NK Osijek - NK Inter Zapresic

Jedan živi u Ulici braće Radić, u kući pedesetak metara udaljenoj od mjesta gdje je ležalo beživotno tijelo djevojke, a drugi je njegov poznanik.

Prema pričanju mještana, prizor je bio stravičan. Djevojka je pronađena mrtva, u sjedećem položaju i naslonjena na zid skladišta. Imala je krvavi trag na vratu.

‘Djevojka je bila tiha i povučena’

Ubijena djevojka pohađala je srednju školu u Našicama, a svi se zato pitaju tko bi joj mogao učiniti nešto ovako monstruozno.

DETALJI OKRUTNOG UBOJSTVA TINEJDŽERKE: ‘Ubojica ju je ostavio da sjedi, s ubodnom ranom na vratu’

Nedaleko od željezničkog kolodvora novinari Glasa Slavonije razgovarali su jučer sa skupinom srednjoškolaca iz Koške koji su se vraćali iz škole iz Osijeka. Prema njihovoj priči, djevojka je bila tiha i povučena. “Djelovala je malo povučeno. Nismo je baš znali dobro, nego onako, iz viđenja. U šoku smo još i strašno je to što se dogodilo”, rekli su mladi Koškani.

NK Osijek - NK Inter Zapresic

Mile Drobac, susjed obitelji tragično preminule djevojke, kaže: “Krasni susjedi. Došli su tu živjeti prije godinu i pol dana. Strašna tragedija za cijelu obitelj. I djevojka je bila dobra. Teško mi je, kao da je moje dijete u pitanju.”

Ubojica dane provodio pred računalom

Kako piše 24sata, u Matejevom mjestu također vlada šok i nevjerica. Nitko nikad ne bi posumnjao da je on, povučeni informatičar koji je stalno ispred svog računala, pomalo štreberski tip, zapravo hladnokrvni ubojica. Odgojen je u uzornoj i primjernoj obitelji i sin je jedinac kojem nikad ništa nije nedostajalo. Nitko ne zna kad je i kako upoznao malodobnu Anu iz Koške i koliko je dugo trajala njihova veza.

Ubijena Ana Bartoli (17) pokopana je danas na groblju u Koški.

Povratak na Net.hr