U RUŠČICI

NOVI DETALJI UBOJSTVA KOD SLAVONSKOG BRODA: Susjedi tvrde: ‘Sin je ubio oca’; Policija: ‘U pet ujutro su nam javili da je došlo do sukoba’

Policija je u obiteljskoj kući u Ruščici pronašla tijelo muškarca i mlađeg muškarca za kojeg sumnja da je počinio ubojstvo

Jutros se dogodilo ubojstvo u Ruščici. Naime, PU brodsko-posavska jutros je u 5 sati zaprimila dojavu o sukobu između dvije osobe u Ruščici, nakon čega su policijski službenici odmah upućeni na mjesto događaja.

U obiteljskoj kući policajci su pronašli tijelo muške osobe (1965. godište), te su u blizini pronašli i uhitili mlađu mušku osobu (2000. godište), zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva. Policijski službenici osiguravaju mjesto događaja, te se nastavlja provođenje očevida i kriminalističko istraživanje.

Obiteljska tragedija?

Prema prvim neslužbenim podacima, koje policija nije niti potvrdila, ali ni opovrgla, čini se kako je riječ o obiteljskoj tragediji, javlja Sbplus. Susjedi govore kako je sin ubio oca, i to hladnim oružjem. Policija u ovom trenutku nije objavila podatke o tome.

“Operativno komunikacijski centar Policijske uprave brodsko-posavske jutros (23. veljače) u 5 je sati od centra 112 zaprimio dojavu kako je u Ruščici došlo do sukoba između dvije osobe. Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, gdje su u prostorima kuće pronašli tijelo muške osobe (1965. godište). Nedugo potom u blizini su pronašli i uhitili mlađu mušku osobu (2000. godište), za koju se sumnja da je počinila kazneno djelo ubojstva,” rekla je glasnogovornica Policijske uprave brodsko-posavske Kata Nujić.

“Znam ih iz viđenja. Jutros kada sam išao u trgovinu vidio sam policiju i hitnu, ali nisam se zadržavao. Tragedija je to”, rekao je za Sbplus jedan od susjeda.

Povratak na Net.hr