KRVAVI ZLOČIN

POLICIJA POTVRDILA – UHIĆEN JE UBOJICA IZ DUBRAVE! Nožem brutalno izbo dvojicu kumova zbog djevojke i djeteta

Policija je uhitila muškarca kojega sumnjiči da je u četvrtak u zagrebačkoj Dubravi hladnim oružjem, najvjerojatnije nožem, ubio dvojicu muškaraca od 67 i 42 godine.

“Jedna je osoba uhićena povodom ovog kaznenog djela i u tijeku je kriminalističko istraživanje”, navode u petak ujutro iz Policijske uprave zagrebačke, iz koje kažu kako je osumnjičenik priveden u četvrtak navečer. Policija nije navela imena žrtava te osumnjičenog, no još jučer smo objavili da su ubijeni 67-godišnji Vlado Plešej i 42-godišnji Ivica Pili, dok je osumnjičeni vjerojatno Darko B., bivši partner Plešejeve kćeri.

PRVI DOZNAJEMO DETALJE I AKTERE KRVOPROLIĆA U DUBRAVI: Priveden zločinac koji je nožem izbo dva muškarca

Motiv ubojstva – obiteljske razmirice

Dvojica muškaraca ubijena su u četvrtak oko 17 sati u naselju Gornja Dubrava, na adresi Cuglini 13. Prema neslužbenim informacijama, povod ubojstvu bile su obiteljske razmirice s jednim od ubijenih.

Policija još ne otkriva detalje ovog zločina, no doznaje se da su ubijeni muškarci bili bliski prijatelji, navodno i kumovi. Nagađa se i da je motiv ubojstva povezan sa svađom oko djeteta.

Kako smo već pisali na temelju izjava rodbine i prijatelja ubijenih, ubojstvu je prethodila svađa Plešejevog sina i njegove partnerice Maje s njezinim bivšim odabranikom.

ubojstvo, dubrava

Zastrašivao obitelj bivše partnerice

Spor je izbio kad je mlada žena odvela iz vrtića svoje dijete, što je njezin bivši partner protumačio kao otmicu. Jučer ujutro on je, navodno, pred kućom trubio i turirao automobilom, što je izazvalo strah u domu u kojem se naposljetku dogodilo dvostruko ubojstvo.

Sumnja je odmah pala na Majinog bivšeg partnera Darka B., koji s braćom živi u susjednom naselju Oporovec.

Povratak na Net.hr