KRVAVI OBRAČUN

STRAVIČNA NOĆ U SPLITU: Mladić (18) izboden nožem, umro na putu do bolnice, uhićene dvije osobe!

Ubodom nožem u grudi ubijen je 18-godišnjak iz Splita u subotu oko 20.50 sati na Zapadnoj obali. Ubrzo su uhićene dvije osobe koje se dovode u vezu s ovim zločinom, javlja Slobodna Dalmacija.

Tragična smrt mladića dogodila se na cesti neposredno ispred ulaza u hotel u izgradnji. Kako je 18-godišnjak pokazivao znakove života u prvim trenucima nakon što je ostao ležati proboden na tlu, prevezen je na Hitni prijem KBC-a Split. Nažalost, po dolasku u bolnicu, konstatirano je da je putem preminuo.

Ubojstvo

“To su vam se potukle dvije grupe momaka. Onda je jedan ostao ležati na podu, a ostali su se razbježali. Prvo se mislilo da ga je netko udario šakom, ali kada se došlo do njega vidjela se krvava rana na prsima”, kazao je reporterima Slobodne jedan od šetača koji su te večeri prolazili obalom.

Nož kojim je mladić uboden nije pronađen kraj njega te su ga tijekom očevida tražili u blizini mjesta događaja i u samoj napuštenoj građevini. Kako je mjesto zločina bilo ograđeno trakom i čuvano od policije, novinari se nisu mogli posve približiti. Na cesti je bila vidljiva velika lokva krvi oko koje je bio ocrtan obris tijela. Na jednom mjestu unutar obrisa tijela postavljena je i žuta oznaka za dokaze s brojem 13, ali zbog udaljenosti nismo mogli vidjeti što je točno obilježavala.

Ubojstvo

U blizini su se vidjele i krvave papirnate maramice, a uočili smo i kako su policijski inspektori s tla pokupili neke predmete. Kako su donje razine hotela “Marjan” pod vodom te postoji mogućnost da je oružje odbačeno u nju, u pomoć su pozvani i vatrogasci s pumpama.

“Mi se često šećemo po napuštenom hotelu kao i sva ostala ekipa. Najviše nas ima vikendima navečer i kada slavimo rođendane, onda tamo dolazimo piti. Idemo po stepenicama gore-dolje sve do potopljenih katova. Bude i djece od 14 godina pa i mlađih”, prepričava mladić koji je sa svojim prijateljima gledao policijski očevid.

Nakon uhićenja dviju osoba policija nad njima provodi kriminalističko istraživanje. U sklopu istražnih radnji obavit će se obdukcija kojom će se vidjeti mehanizam nastanka smrtonosne ozljede te je li žrtva imala obrambene rane. Nakon što se saznaju sve okolnosti događaja postoji mogućnost da dođe do uhićenja još osoba koje su sudjelovale u sinoćnjem krvavom obračunu na Zapadnoj obali, piše Slobodna Dalmacija.

Ubojstvo

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr