Krvava drama: Izbodena sestra izvan životne opasnosti

Kriminalističko istraživanje krvave drame u kojoj je 22-godišnja S. G. u subotu navečer u stanu u suterenu zgrade na kućnom broju 30 u Ulici Braće Bačić u Rijeci izbola svoju blizanku nastavljeno je i jučer.

Očekuje se da će nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja S. G. danas biti uz odgovarajuću kaznenu prijavu dovedena na ispitivanje u državno odvjetništvo. Za sada ostaje nepoznanicom hoće li odgovarati za nanošenje teške tjelesne ozljede ili za teže kazneno djelo.

Iz PU primorsko-goranske službeno nisu mogli priopćiti nove informacije vezano uz slučaj do okončanja krim-obrade, no kako neslužbeno saznaje Novi list, čini se da je obiteljskoj drami kumovala ljubomora, a još jedna u nizu svađa ovoga je puta, nažalost, u tolikoj mjeri eskalirala da je na koncu prolivena i krv.

Ozlijeđena D. G. prevezena je u bolnicu s ubodnim ranama i to jednom između prsne i trbušne šupljine, a drugom iznad desne natkoljenice.
Posljednje jučerašnje informacije o djevojčinom zdravstvenom stanju bile su da izvan životne opasnosti te da je pri svijesti što znači da će policija s njome moći obaviti razgovor i rasvjetliti razloge sukoba.
http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Dajana-Grkovic-koju-je-sestra-blizanka-izbola-nozem-izvan-zivotne-opasnosti

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr