SVE SNIMLJENO

KONTROVERZNI ZAGREBAČKI PODUZETNIK NA ULICI TUKAO MLADIĆA: Mlatio ga bocom po glavi; Priveli ga, a onda pustili

Josip Antić Zefo zaradio je kaznenu prijavu zbog pokušaja ozljeđivanja 22-godišnjaka kojemu je nasred Nemčićeve ulice u Zagrebu uzeo bocu iz ruke i počeo ga tući po glavi

Zbog pokušaja nanošenja teških tjelesnih ozljeda 22-godišnjaku osumnjičen je 53-godišnji kontroverzni poduzetnik Josip Antić Zefo. On je naime, prošloga petka oko 13:20 izašao iz kafića u Kvaternik Plazi u zagrebačkoj Nemčićevoj ulici te zaustavio mladića i počeo ga tući bocom koju mu je prethodno uzeo iz ruku.

Zagrebačka policija je priopćila kako je Zefo predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Zefo je branio drugog mladića?

Njegov odvjetnik, Goran Preglej je za Večernji rekao kako je Zefo pušten na slobodu, jer nije bilo elemenata za određivanjem istražnog zatvora. Dodao je kako je njegov branjenik reagirao nakon što je 22-godišnjak s još jednom osobom maltretirao jednog mladića te ustvrdio da postoje snimke koje pokazuju što se točno dogodilo. Antić je prijavu zaradio nakon što su te snimke završile na društvenim mrežama.

Jutarnji doznaje kako je jedan od dvojice mladića navodno završio u Remetincu, jer je za njim bila raspisana tjeralica. Drugi je u policijskoj postaji napao i ozlijedio interventnog policajca. Prije tučnjave s Antićem maltretirali su prodavačice obližnje trgovine, koje su prve pozvale policiju.

 

Povratak na Net.hr