RONIOCI IZVUKLI TIJELO

KOMBIJEM SLETIO U LEDENU DRAVU: Policija objavila kako je došlo do strašne tragedije

Kako javlja PU varaždinska, tijekom noći teretno vozilo kojim je upravljao 31-godišnji muškarac sletjelo je niz nasip u kanal HE Varaždin. Vozilo su iz hladne vode izvlačili ronioci, no muškarac je bio mrtav.

Muškarac je upravljao teretnim vozilom županijskom cestom iz smjera Sračinca u smjeru Svibovca Podravskog. Dolaskom ispred mosta preko kanala HE Varaždin, zbog neprilagođene brzine osobinama i stanju ceste, pri ulasku u desni zavoj, izgubio je nadzor nad upravljačem i u kočenju sletio vozilom ulijevo izvan ceste.

SMRT U HLADNOJ RIJECI: Kombijem sletio u Dravu, iz vozila izvukli tijelo muškarca

Sletio niz kanal u hladnu rijeku

Pritom je lijevim bočnim dijelom vozila udario u metalni stup javne rasvjete, a prednjim dijelom vozila u prometni znak. Vozilo je nakon toga sletjelo niz nasip u kanal HE Varaždin.

Na mjesto događaja izašli su vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Varaždin i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Svibovec Podravski, te ronioci kluba podvodnih aktivnosti, koji su izvukli vozilo iz kanala.

U vozilu je pronađeno tijelo 31-godišnjaka. Smrt je konstatirala liječnica Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije. Identitet vozača utvrđen je prepoznavanjem od strane obitelji i uvidom u osobne dokumente. Zamjenik Općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu odredio je obdukciju, javlja PU varaždinska.

Povratak na Net.hr