UHVAĆENI NA GRANICI

KOD ŽUPANJE ‘PALA’ TROJICA KRIJUMČARA: Htjeli su u Hrvatsku unijeti 268 tableta s psihoaktivnim tvarima

Za navedene tablete počinitelji nisu posjedovali medicinsku dokumentaciju, niti su ih prijavili na upit carinskih i policijskih službenika, čime su prekršili Zakon o suzbijanju zlouporabe droga

Trojicu vozača, po jednog austrijskog, hrvatskog i bosanskohercegovačkog državljanina, u utorak je na graničnom prijelazu Županja policija spriječila da u Hrvatsku prokrijumčare ukupno 268 tableta koje sadrže psihotropne tvari.

Vukovarsko-srijemska policija u srijedu je izvijestila da je granična kontrola jučer u 9,10 sati u automobilu austrijskog državljanina pronašla 150 tableta Diazepama.

Nosili Diazepame, Bromazepame i Lexaurine

U 19,35 sati u osobnom automobilu austrijskih registracija, kojim je upravljao hrvatski državljanin, pronađeno je 60 tableta Bromazepam, dok je u 22,50 sati pregledom automobila njemačkih registracija, koji je vozio državljanin Bosne i Hercegovine, pronađeno je 58 tableta Lexaurin.

Za navedene tablete počinitelji nisu posjedovali medicinsku dokumentaciju, niti su ih prijavili na upit carinskih i policijskih službenika, čime su prekršili Zakon o suzbijanju zlouporabe droga, navode iz policije. Dodaju kako su počiniteljima uručeni prekršajni nalozi kojima im je izrečena novčana kazna, a tablete oduzete.

Povratak na Net.hr