BUDITE OPREZNI

KAKAV PREVARANT: Muškarca uvjerio da je na bankomatu podignuo njegov novac

Da prevaranti u namjeri da se dokopaju tuđeg novca ne poznaju granice, potvrđuje i najnoviji slučaj prevare u kojoj je 69-godišnjak nakon podizanja novca s bankomata u Puli ostao bez par stotina kuna nakon što ga je nepoznati muškarac uvjerio da je to njegov novac.

Nakon što je 69-godišnjak s bankomata u Dalmatinovoj ulici u Puli podigao novac prišao mu je nepoznati muškarac koji je prije njega bio na bankomatu i uvjerio ga da je to njegov novac, odnosno da bankomat nije njemu isplatio novac, izvijestila je policija.

Muškarac mu je povjerovao i dao mu novac, a kad je shvatio da su ta sredstva skinuta s njegovog računa bilo je prekasno, može se jedino nadati da će policajci uhvatiti nepoznatog prevaranta.

Oprezno u komunikaciji s nepoznatim osobama

Policija poziva građane na oprez u komunikaciji s nepoznatim osobama, a pogotovo starije građane koji zbog poodmakle životne dobi, neznanja i neupućenosti često postaju žrtve različitih prevara.

Građani svaki slučaj oštećenja ili sumnju u mogućnost počinjenja kaznenog djela trebaju odmah prijaviti policiji na broj 192.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr