Još uvijek nema ni traga nestaloj 6-godišnjakinji i njezinu bratu

U posljednjih tjedan dana nestalo je 11 osoba, od kojih su 9 maloljetnici. Najmlađa, prema podacima Nacionalne evidencije nestalih osoba, ima šest godina.

Među 11 nestalih osoba policija još uvijek traga i za 6-godišnjakinjom i njezinim 16-godišnjim bratom koji su u nedjelju pobjegli iz kuće udomiteljske obitelji u jednom istarskom selu i zasad im nema traga.

Podsjetimo, Andrej Škranjec i njegova polusestra Tara Alissa Monjik u nedjelju su pobjegli iz kuće udomiteljske obitelji u jednom istarskom selu, s adrese u Petehima i zasad im nema traga. Policija ne raspolaže fotografijama nestalih, ali je navela njihov opis. Šestogodišnja djevojčica visoka je 120 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči, a posljednji put kad je viđena bila je odjevena u narančastu majicu i kratke hlačice, a na nogama je imala japanke. Šesnaestogodišnji Andrej Škranjec visok je 160 cm, ima svijetloplavu kosu i plave oči, slabije je tjelesne građe, a u vrijeme nestanka bio je odjeven u crnu majicu kratkih rukava i šarene, kratke hlače.

Valentino Čont (17) visok je 170 centimetara, ima plavu kosu i zelene oči. Valentino je u srijedu 24. srpnja otišao s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70/A, u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u bijelu košulju i tamne hlače.

Franko Detelj (17) visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. Franko je u petak 19. srpnja otišao s adrese u Zagrebu, 1. Njivice 22, u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u plave hlače za kupanje, crne tenisice i plavi ruksak.

Aleksandra Anić (16) visoka je 150 centimetra, ima crnu kosu i kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Aleksandra je u nedjelju 21. srpnja otišla s adrese u Glini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Krunoslav Jačmenjak (38) visok je 176 centimetra, ima kestenjastu kosu, smeđe oči i ovalno lice te je srednje tjelesne građe. Krunoslav je u subotu 20. srpnja otišao s adrese u Dedini u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Ante Kartelo (16) visok je 180 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči. Ante je u ponedjeljak 22. srpnja otišao s adrese u Rijeci u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Tošo Marić (49) ima sijedu kosu, plave oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe. Tošo je u subotu 20. srpnja otišao s adrese u Zagrebu, Peščenica, u nepoznato. U trenutku nestanka imao je na sebi donji dio sive trenirke i majicu kratkih rukava.

Martina Mašić (16) ima crnu kosu i oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Na nosu ima piercing. Martina je u četvrtak 25. srpnja otišla s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70/A, u nepoznato. U trenutku nestanka imala je na sebi plave traperice, zelenu majicu i bijele tenisice.

Dragana Slanček (16) visoka je 153 centimetara, ima riđu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Na lijevoj nozi ima tetovažu. Dragana je u srijedu 24. srpnja otišla s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.

Vesna Stanić (17) visoka je 168 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči. Ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Vesna je u subotu 20. srpnja otišla s adrese u Bedekovčini u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Ako ste ih vidjeli, posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na http://www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Povratak na Net.hr