ŽIV, ALI OZLIJEĐEN

JOŠ JEDNA ‘KONJSKA’ NEZGODA: Vozač u Peterancu naletio na ponija koji se u noći sam šetao cestom

Proteklih dana u crnim su kronikama zaredale vijesti o nezgodama i nesrećama u kojima su sudjelovali i stradavali konji.

Prije desetak dana u Ferdinandovcu kod Đurđevca vozač automobila s prikolicom naletio je na jahača čiji se konj trenutak prije sudara naglo približio sredini ceste. Konj je od zadobivenih ozljeda na licu mjesta uginuo. Potom su prošloga petka trojica vandala upala u prostorijamaKonjičkog kluba Hiperion odvezala konje koji su potom, preplašeni, usred dana galopirali Maksimirskom ulicom dok ih članovi kluba nisu uspjeli zauzdati.

Vozač nije uspio zaobići konjića

Zadnja u nizu ‘konjskih’ nezgoda dogodila se noćas u Ulici Matije Gupca u Peterancu gdje je 28-godišnji vozač naletio na ponija koji je usred noći sam “šetao cestom”, kako piše e-Podravina.

Konjić se iz nepoznatog razloga oko 1 sat u noći šetao cestom bez nadzora i 28-godišnji vozač Alfe Romeo koprivničkih registracijskih oznaka nije ga uspio izbjeći.

Poni srećom nije smrtno stradao, ali još se ne zna težina ozljeda od zadobivenog udarca. Vlasniku ponija izdan je obvezni prekršajni nalog.

Povratak na Net.hr