NAVIJAČKI SUKOBI ILI...

JOŠ JE U ŽIVOTNOJ OPASNOSTI: Kako je mladić premlaćen u Karlovcu završio u Koprivnici?

Mladić koji je pretučen u Karlovcu, nagađa se, žrtva je navijačkog sukoba, no još uvijek se ne zna zašto i kako je 18-godišnjak iz zagrebačkih Sesveta, brutalno premlaćen u Karlovcu, završio u Koprvinici

U staroj gradskoj jezgri Zvijezdi u subotu, 24. prosinca, u ranim jutarnjim satima za sada nepoznati počinitelj premlatio je 18-godišnjeg mladića. U bolnici su mu utvrđene teške tjelesne ozljede opasne po život, a policija provodi kriminalističko istraživanje radi otkrivanja počinitelja i svih okolnosti ovog napada.

NA BADNJU NOĆ PRETUČEN 18-GODIŠNJAK, LIJEČNICI SE BORE ZA NJEGOV ŽIVOT: ‘Ozljede glave su teške i opasne’

Što se točno dogodilo i tko je u Karlovcu na Badnjak ujutro pretukao 18-godišnjeg Stjepana N., nitko u gradu na četiri rijeke ne zna ni nekoliko dana nakon nemilog događaja, piše Večernji list.

Navijački sukobi poslije turnira

No svi upiru prstom u finale regionalnog kupa Sjever u futsalu koji se u petak navečer održao u karlovačkoj dvorani Mladost. Natjecanje je u redu, kažu nam sugovornici, ali navijačke skupine koje dođu u Karlovac druga su priča. Ovog su petka u finalu igrali futsal Dinamo i MNK Jesenje, a u dvorani je bilo oko 600 navijača Dinama.

“Tekma je bila odlična, navijalo se super i sve je prošlo u najboljem redu, ali poslije je na ulicama grada bio strah, ljudi su doslovno bježali pred hordom. Jednog su čovjeka, vidio sam, neki navijači na ulici zašamarali ni krivog ni dužnog. Nisam čuo da je netko u Karlovcu pretučen, ali ne bih se čudio da iza svega stoji alkohol i tučnjava navijača, ako ni s kim drugim, onda međusobno, jer je u gradu je bilo navijača Dinama iz svih krajeva Hrvatske, najviše iz Zagreba”  kaže  jedan sugovornik. Karlovačka je policija o događaju čula od kolega iz Koprivnice. Mladić je, naime, na Badnjak završio u Općoj bolnici u Koprivnici kamo je došao uz pratnju policije.

“Mladić ima teške tjelesne ozljede, posebno glave. Borili smo se za njegov život. Sada je stabilno, komunicira, ali ozljede glave su takve da je još životno ugrožen” kazao je dr. Josip Večenaj, voditelj Odjela za anesteziologiju, reanimaciju i intenzivno liječenje Opće bolnice u Koprivnici. Misterij je i kako je Stjepan N., koji živi u Sesvetama, završio u Koprivnici. Policiji u bolnici isprva nije htio ništa reći, ali je ipak rekao da je pretučen u Karlovcu u nekom incidentu.

Moguće je da je nakon tučnjave s navijačima sjeo u vlak koji je vozio od Rijeke preko Karlovca i Zagreba te mu je u vlaku pozlilo pa je izišao tek u Koprivnici. Stjepan N. je prije nekoliko godina igrao za MNK Dinamo.

Povratak na Net.hr