banner

U OBITELJSKOJ KUĆI

[FOTO]JEZIVI DETALJI STRAVIČNOG UBOJSTVA KOD PULE: Bivšu suprugu izbo oštrim predmetom, a onda sebi prerezao grlo

Žena je pronađena mrtva u obiteljskoj kući dok je muškarac vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u pulsku Opću bolnicu. Težina ozljede još uvijek nije poznata.

U obiteljskoj kući u Galižani nedaleko Pule u subotu navečer muškarac je usmrtio ženu, nakon čega je i sebi pokušao oduzeti život, izvijestila je Policijska uprava istarska.  Neslužbeno se doznaje da je riječ o bivšim supružnicima u 50-tim godinama.

Ubojstvo u obiteljskoj kući u Fažanskoj ulici u Galižani dogodilo se večeras oko 18 sati, a policija je dojavu o tome zaprimila od njihove kćeri koja živi u istoj kući.  Također se neslužbeno doznaje kako je žena ubijena oštrim predmetom dok je muškarac sebi pokušao oduzeti život nožem, prerezavši si grlo.

Žena je pronađena mrtva u obiteljskoj kući dok je muškarac vozilom Hitne medicinske pomoći prevezen u pulsku Opću bolnicu. Težina ozljede još uvijek nije poznata.  “Još uvijek se utvrđuju okolnosti koje su dovele do ovog događaja. Policijski djelatnici zajedno sa zamjenikom županijskog državnog odvjetnika provode očevid na mjestu događaja”, izvijestila je glasnogovornica PU istarske Suzana Sokač.

 

Povratak na Net.hr