JEZA U DOMU NA SAVI: Zaštitari nisu dovoljni, zgradama hara lopov koji je već napao dvije studentice

Studenti koji žive u poznatom ‘Domu na Savi’, odnosno u Studentskom domu Stjepan Radić, uplašeni su zbog lopova koji ordinira paviljonima. Unatoč činjenici da dom čuvaju zaštitari, dvije studentice već su ostale bez svojih stvari, javlja srednja.hr.

Nepoznati počinitelj upao je u sobu dviju studentica te im ukrao torbice. Jedna od stanarki doznala je da je opljačkana tek idući dan, nakon što su je iz uprave doma pozvali na razgovor. Obavijestili su je da joj je pronađen novčanik, za koji nije ni primijetila da je ukraden, ali i dvije torbe.

Uprava joj je savjetovala da sve prijavi policiji, dok su uz pomoć kamera koje pokrivaju veći dio doma zaštitari su u međuvremenu uhvatili provalnika. Prvo je priznao krađu, a onda i činjenicu da je ukrao i novac. Djevojka je naposlijetku svoje stvari dobila natrag.

Bio im je sumnjiv

Studenti su za lopova već ranije govorili da im je sumnjiv. Iako je provalio samo u treći paviljon, student Marko Marić kazao je kako je pokušao provaliti i u njegovu sobu no pobjegao je kad ga je student vidio.

Mnogi studenti smatraju da dom nije dovoljno dobro osiguran te smatraju da bi zaštitari trebali bolje obavljati svoju dužnost jer su se slične situacije već događale. Naime, prošle je godine manijak vrebao studentice, ulazio im u tuš-kabine te ih dočekivao skriven na parkiralištu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr