POLICIJA MOLI POMOĆ

JESTE LI IH VIDJELI? Prijavljen nestanak 13 ljudi, među njima i troje 15-godišnjaka

U tjedan dana u Hrvatskoj je prijavljen nestanak čak 13 osoba. Među njima su i troje 15-godišnjaka, jedna 16- godišnjakinja te dvoje tinejdžera starih 17 godina. Policija moli da im se jave oni koji o nestalima imaju bilo kakva saznanja.

U proteklih tjedan dana u Hrvatskoj je prijavljen nestanak 13 osoba, od kojih je je čak šest maloljetno. Najmlađi nestali imaju svega 15 godina. Riječ je o dvije tinejdžerice i jednom tinejdžeru.

Samira Amić nestala je 17. srpnja u Bedekovčini. Visoka je 175 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Nije poznato što je imala odjeveno u trenutku kada se udaljila s adrese Aleja Dragutina Domjanića, kada je posljednji put viđena.

Monika Brdarić udaljila se s adrese Svetog Mateja u Zagrebu 21. srpnja i otada nije viđena. Visoka je 165 cm, ima plavu kosu i smeđe oči i na jednom dijelu glave je izbrijana. Bila je odjevena u tirkiznu majicu, traperice i japanke.

Dan nakon nje s iste adrese u nepoznato se udalji i Leonardo Džambo. Visok je 175 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u kratke hlače, majicu i tenisice.

U Zagrebu prijavljen nestanak još troje maloljetnika

U proteklih tjedan dana je nestala i 16-godišnja Katarina Peša. Posljednji put je viđena 21. srpnja u Zagrebu kada je bila odjevena u majicu s crno bijelim prugama, traperice i crne tenisice s bijelim džonom. Katarina je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu i oči te okruglo lice. Srednje je tjelesne građe. Na lijevom ramenu ima tetovažu.

Dan ranije u Zagrebu je nestala i 17-godišnja Petra Pomper. Petra je visoka 155 centimetara, ima smeđu kosu, zelene oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratke šarene hlače i bijelo ljubičastu majicu s cvjetnim uzorkom.

U Zagrebu je 22. srpnja prijavljen i nestanak 17-godišnjeg Nikole Lipnja. Mladić je visok 175 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. U trenutku nestanka na sebi je imao smeđu majicu s kapuljačom, crnu trenirku i plavo bijele tenisice.

Traga se i za 34-godišnjakom, 35-godišnjakinjom…

Unazad tjedan dana u Zagrebu je prijavljen nestanak i 51-godišnjeg Petra Gašparevića, 35-godišnje Jasmine Lo Bello i 34- godišnjeg Luke Mandira. Također je prijavljen nestanak i 49-godišnjeg Živka Mileusnića.

Nestali su i 65-godišnja Nada Mirjanić iz Rijeke, 79-godišnja Anka Pereža iz Pozorca, te 43-godišnja Irena Vinković iz Molvi.

U slučaju da imate bilo kakve informacije o nestalim osobama javite na broj telefona 192 ili u najbližu policijsku postaju. Više informacija o nestalima možete potražiti na http://www.nestali.hr/ .

Povratak na Net.hr