banner

UŽAS

JE LI MLADIĆ (21) KOJI SE MOTOCIKLOM VOZIO PO ŠUMI ŽRTVA UBOJSTVA? ‘Izgubljen je mladi život zbog psihopata koji je to postavio’

Čini se kako je nesreća u šumi pored Jelenja u kojoj je poginuo 21-godišnjak namjerno izazvana, što istražuje i policija nakon što su se pojavili komentari na društvenim mrežama

Prošle je nedjelje u šumi pored Jelenja život izgubio 21-godišnji mladić koji je vozio motocikl po šumskom putu. Iako mu je liječnička pomoć pružena na licu mjesta, mladić je podlegao ozljedama. I dok Policijska uprava primorsko-goranska ne objavljuje više detalja o toj tragediji, društvene mreže su se užarile o tome kako se ne radi o nesretnom slučaju, već o – ubojstvu. Brojni su čitatelji Riportala zasuli njihovu Facebook stranicu komentarima koji aludiraju upravo na takav ishod.

JOŠ JEDAN MLADIĆ (21) IZGUBIO ŽIVOT: Vozio se motociklom šumskim putem

“Koliki kreten i smeće ljudsko moraš biti da ideš to napraviti… netko je sajlu stavio na stazu kuda se dečki voze”, napisao je jedan čitatelj u komentaru ispod prve objavljene vijesti o pogibiji mladića.

“Nažalost izgubio se mladi život zbog psihopata koji je to postavio i mirne savjesti čekao žrtvu. Vidjet ćemo kako će policija i sudstvo riješiti taj slučaj i na koji način će biti kažnjen kao opomena drugim psihopatima koji po Studeni i Klani postavljaju žice, ne na privatne, nego javne puteve!!!”, dodao je drugi komentator.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske nisu odali više detalja, jer se provodi kriminalističko istraživanje.

No, upravo je taj detalj indikativan, jer se događaj, dakle, ne vodi kao prometna nesreća ili nesretni slučaj, što znači da ima nešto u tvrdnjama komentatora s Facebooka.

Ako se njihove sumnje istragom pokažu istinitima netko će kazneno odgovarati, ne zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom, nego zbog ubojstva.

 

Povratak na Net.hr