GALAMA U VRSIMA

‘J**** MAJKU DRŽAVI I SISTEMU’: Psovala policajce pa završila u pritvoru, na sudu rekla da ima poznanstva u Interpolu

Prekršajnom kaznom u iznosu od 600 kuna kažnjena je 26-godišnja komercijalistica iz Vrsa pokraj Zadra jer je 21. lipnja ove godine vrijeđala i omalovažavala policajce koji su došli u njezinu obiteljsku kuću nakon dojave o narušavanju javnog reda i mira.

Prema policijskoj prijavi, žena ih je verbalno napala vičući: “J**** majku državi i sistemu! Tko ste vi? Policija u Zagrebu je sto puta sposobnija!”

Prijetio im muškarac od kojeg su kupili automobil

Portal Zadarski.hr piše kako je žena uhićena istoga dana, a vrijeme od ponoći do jutra 22. lipnja, koje je provela u pritvoru, uračunato joj je kao jedan dan zatvora zbog čega joj je novčana kazna smanjena na 300 kuna.

Verbalnom sukobu s policajcima prethodio je problem kojeg su, kako je ispričala pred sudom, ona i njezin suprug imali s muškarcem iz Starigrada od kojega su kupili automobil. On je došao k njima tražeći da mu vrate automobil za koji su mu dali 3.000 eura. Kada su mu odbili vratiti vozilo, muškarac je skinuo tablice s njega i prijetio im. Tada su pozvali policiju.

Nije spominjala roditelje na visokim funkcijama

Došavši na lice mjesta, policajci su njoj i suprugu rekli da nemaju pravo na automobil i tablice jer vozilo nije prepisano na njih. Žena se tada psovkama i uvredama obrušila na njih.

Kasnije je na sudu opovrgla da im je rekla kako je “policija u Zagrebu sto puta sposobnija” već da se u Zagrebu “policiju ne čeka dva sata nakon poziva”.

Također je na sudu kazala kako policajcima nije rekla da su joj roditelji na visokim funkcijama u Zagrebu i da imaju poznanstva u Interpolu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr