VATRENA NOĆ U ZAGREBU

NA JARUNU ZAPALJEN BMW: Izgorio luksuzni automobil vlasnika popularnog zagrebačkog noćnog kluba

Noćas je planuo još jedan automobil vlasnika zagrebačkog noćnog kluba, što je već treći ovakav palež u Zagrebu u posljednjih pola godine.

Ovaj put u pitanju je BMW što ga je vozio vlasnik kluba “Maredo grill”,  a vozilo je bilo parkirano na Jarunskoj cesti. Planulo je nešto iza 22 sata, no brzom intervencijom vatrogasaca požar se nije proširio na ostala vozila.

Brojni narodnjački klubovi

Kako doznajemo, očevidom je utvrđeno da je nepoznata osoba polila automobil lakozapaljivom tekućinom, te izazvala požar. Tijekom očevida utvrđeno je da je BMW vlasništvo tvrtke Carmen ugostiteljstvo koja je još 2008. godine u Zagrebu otvorila “Maredo grill” klub u širem središtu grada, u ulici Florijana Andrašeca.

Ivan Kršić
Vlasnik zapaljenog vozila Ivan Kršić još nije komentirao podmetanje požara

 

Vlasnik tvrtke Ivan Kršić već godinama vodi noćne klubove u Zagrebu. Mahom se radilo o narodnjačkim klubovima u kojima je, kako je potvrdio u nekoliko javnih istupa, pokušao ponudu zabave podići na određeni nivo. U njegovim klubovima gostovali su najpoznatiji folk-izvođači.

U Maredu je ugostio i brojne domaće glazbene i sportske zvijezde.

Svoju poslovnu karijeru započeo je trgovinom sportske odjeće, a ne treba zanemariti ni poslovne kontakte s bratićem Josipom Šelendićem, sinom Željka Šelendića, jednog od svojedobno najbogatijih zagrebačkih poduzetnika.

Kršić bez komentara

Kršić za sada nije komentirao podmetanje ovog požara, no od njemu bliskih ljudi doznajemo kako nije posebno uznemiren ovime što se dogodilo.

Potkraj prošle godine gorio je automobil Željka Telineca, vlasnika nekoliko noćnih klubova u Zagrebu, a prije manje od dva mjeseca zapaljen je luksuzni Audi Q7 vlasnika poznatog narodnjačkog kluba Nec Irfana Zjakića.

Nepoznata osoba podmetnula je požar pod Audi Q7 parkiran na Vrbiku.
Podmetnut je požar na automobilu vlasnika kluba NecFoto: Jurica Galoic/PIXSELL

 

Povratak na Net.hr