TRAGA SE ZA NJOM

NOVI DETALJI STRAVIČNE TRAGEDIJE U VUKOVARU: Četverogodišnjak pao u Dunav i utopio se, osoba koja je skočila za njim i nestala je dječakova majka?!

Tijekom današnjeg dana, oko podneva, kod Vukovara je iz Dunava izvučeno mrtvo tijelo 4-godišnjeg djeteta.

Informaciju o tome potvrdila je i PU vukovarsko-srijemska navodeći kako postoji mogućnost da se još jedno mrtvo tijelo nalazi u Dunavu.

“Danas oko podneva u Vukovaru, na obali Dunava, kod tzv. stare klaonice, izvučeno je mrtvo tijelo 4-godišnjeg djeteta iz Dunava. Postoji mogućnost da se još jedna osoba nalazi u Dunavu. U tijeku je očevid i poduzimanje svih mjera i radnji s ciljem pronalaska i druge osobe. Po okončanju očevida slijedi dopuna informacije”, navode iz PU.

 

Doznajemo da je policija dojavu dobila od prolaznika koji je primijetio dramu na vukovarskoj šetnici. Naime, očevidac je, kako je ispričao policiji, primijetio da netko skače u Dunav, da bi u idućem trenutku uočio beživotno tijelo djeteta. Riječ je o dječačiću koji bi mogao imati četiri godine, no identitet još nije potvrđen. Očekuje se prepoznavanje djetetova tijela. U međuvremenu se pojavila verzija prema kojoj je dječak upao u rijeku, a za njim je skočila njegova majka. Međutim, drugo tijelo još nije pronađeno.

Županijski državni odvjetnik iz Vukovara naložio je policiji da obavi očevid, a u tome im pomaže i HGSS čiji pripadnici pretražuju obalu Dunava.

Povratak na Net.hr