DILER IZ PLEŠIVICE

IMALI SU ŠTO VIDJETI: Hrvat napravio pravi mali ‘laboratorij’ za uzgoj marihuane. U kući mu pronašli 22 stabljike

39-godišnjak je u kući u Plešivici uzgajao 22 stabljike marihuane

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga s ciljem proizvodnje i preprodaje marihuane u točno neutvrđenom vremenskom periodu, u obiteljskoj kući u Plešivici, uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio konoplje marihuane koju je po sazrijevanju sušio, usitnjavao, prerađivao i prepakiravao, nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao.

Obavljenom pretragom kuće u Plešivici pronađene su dvadeset i dvije stabljike marihuane visine od 100 do 150 cm, jedna sasušena stabljika marihuana visine 50 cm i 18,5 grama marihuane pakirane u jednoj plastičnoj vrećici

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr