ISTRAŽUJE SE MOTIV

HRVAT POKUŠAO UBITI HRVATA U NJEMAČKOJ: Pozvonio mu na vrata, udario šakom, a onda je izvadio mačetu

Policija je rekla da je sve najprije izgledalo kao napad nožem, no kasnije su ustanovili da se radilo o mačeti koju je napadač usmjerio prema glavi 31-godišnjaka. On je, srećom, uspio spriječiti krvoproliće.

U subotu navečer je 35-godišnji Hrvat mačetom nasrnuo na svog 31-godišnjeg prijatelja, također Hrvata. Sve se dogodilo u njemačkom Echingu.

Došao mu na vrata s mačetom

Oko 22:40 sati mu je ljutit pozvonio na vrata stana, a čim mu je 31-godišnjak otvorio, udario ga je šakom u lice, a zatim je izvukao mačetu.

Policija je rekla da je sve najprije izgledalo kao napad nožem, no kasnije su ustanovili da se radilo o mačeti koju je napadač usmjerio prema glavi 31-godišnjaka. On je, srećom, uspio spriječiti krvoproliće. Rukom mu je uzeo oružje. Mačeta je ispala, a napadač je zatim pobjegao. Uskoro je stigla policija koju je pozvao sustanar napadnutog muškarca, piše Fenix magazin.

Policija istražuje motiv napada

I napadač i muškarac kojeg je napao dobili su lakše ozljede, a radi se o posjekotinama na rukama. Napadača su odveli u bolnicu, a nakon kratkon kratkog liječenja je pušten. Policija istražuje ovaj napad kao pokušaj ubojstva. Policija sumnja da se radi o nekom osobnom razlogu za ovakav napad, poput osvete ili ljubomore, no pravi motiv još se ne zna jer niti jedan muškarac nije otkrio o čemu se radi.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr