ŠTO SE DOGODILO?

ŠOK NA ZAPADU ZAGREBA: Dvoje mrtvih pronađeno u stanu u Susedgradu, sumnja se na nasilnu smrt; ‘Popodne smo čuli svađu’

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do tragedije, odnosno, je li riječ o ubojstvu i samoubojstvu ili dvostrukom ubojstvu

Policija je u srijedu oko 20.20 zaprimila dojavu o pronađenom tijelu u Orešju, u zagrebačkom naselju Susedgrad. U stanu je pronađen i teško ozlijeđeni muškarac koji je ubrzo također preminuo.

Sumnja se na nasilnu smrt, piše Jutarnji list.

U tijeku je policijski očevid kako bi se utvrdile sve okolnosti koje su dovele do tragedije, odnosno, je li riječ o ubojstvu i samoubojstvu ili dvostrukom ubojstvu. Susjedi su vidjeli vozilo Hitne i par policijskih vozila.

“Ne znam što se točno dogodilo u stanu na prvom katu i tko je na kraju mrtav, ali znam samo da se tijekom popodneva čula svađa. Čule su se i klasične psovke i trajalo je to dosta dugo s kraćim pauzama. Ljudi pucaju k’o kokice kako se ono kaže. Načuo sam da je najvjerojatnije riječ o ubojstvu i samoubojstvu”, rekao je telefonski jedan od susjeda za Jutarnji list.

No, susjedi koji žive u stanu ispod mjesta događaja, za 24sata su ispričali da je ondje živio bračni par. “Nikad se nisu svađali, da smo barem mi išta čuli, ovo nam je veliki šok, ne znam kako ćemo zaspati večeras”, pitali su se.

Povratak na Net.hr