FOTO: Iz odgojnih domova nestalo osam maloljetnica

U samo pet dana iz Odgojnog doma Bedekovčina nestalo je šest maloljetnica, a iz odgojne ustanove u Splitu u jednom danu dvije maloljetnice. Policija na području cijele zemlje traga za još četvero ljudi.

Helena Babin (16) iz Odgojnog doma u Bedekovčini, na adresi Aleja Dragutina Domjenića 15, nestala je 31. svibnja. Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.

Isti dan iz doma su se udaljile i Arijana Delić (17) te Anamaria Ćosić (16).

Isti dan nestale Arijana i Anamaria

Arijana Delić je visoka 170 centimetara, ima smeđe oči, kestenjastu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Anamaria Ćosić je visoka 170 centimetara, ima kestenjaste oči, svijetloplavu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Također, nije poznato što je od odjeće imala na sebi u trenutku nestanka.

Trećeg lipnja iz Odgojnog doma Bedekovčina nestala je Nikolina Oršuš (14). Nikolina je visoka 160 centimetara, ima kestenjaste oči, crnu kosu i slabije je tjelesne građe. Na zglobu lijeve ruke ima elastični zavoj.U trenutku nestanka bila je odjevena u crvenu jaknu, traperice i nosila je bijele tenisice.

Dan kasnije, 4. lipnja iz ove odgojne ustanove nestale su Maja Radoš (17) i Maria Sara Ćehić (16).

Maja Radoš je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Nije poznato kako je bila odjevena.

Maria Sara Ćehić je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, četvrtasto lice i srednje je tjelesne građe. Nije poznato u što je trenutku nestanka bila odjevena.

Kristina i Katarina otišle iz Doma u Splitu

Iz Doma za odgoj djece i mladeži Split, na adresi Gundulićeva 31, nestale su dvije maloljetnice.

Kristina De Conti (17) udaljila se 1. lipnja. Kristina je visoka 165 centimetra, ima riđu kosu i jače je tjelesne građe. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Isti dan iz ove odgojne ustanove je nestala i Katarina Kežo (14). Katarina je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu i jače je tjelesne građe. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Još je nestala jedna maloljetnica u Zadru. Marija Magdalena Mijolović (16) zadnji put viđena 5. lipnja.

Marija Magdalena je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu i slabije je tjelesne građe. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Osamnaestogodišnjak nestao u Malom Lošinju

Osamnaestogodišnji Marin Boban iz Malog Lošinja nestao je 5. lipnja. Marin je visok 180 centimetra, ima smeđu kosu i slabije je tjelesne građe. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Arijano Marjanović (47) nestao je s adrese Jankomir 11 u Zagrebu 4. lipnja. Visok 187 centimetara i srednje je tjelesne građe. Ima tetovaže na rukama i naušnicu u lijevom uhu. U trenutku nestanka bio je odjeven u crvenu majicu i crni donji dio trenirke.

Marija Dominis (63) s adrese na Ugljanu nestala je 6. lipnja. Marija Dominis je visoka 178 centimetara, ima kovrčavu kosu i slabije je tjelesne građe. Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.

Od 11 osoba koje su nestale prošli tjedan pronađeno ih je sedam. Policija još uvijek traga za: Senadom Blagajčević, Martinom Dekanić, Philippom Ferdinandom Hochhuthom i Anom Šlehan.

Ako ste ih vidjeli, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju. Više informacija možete potražiti na www.nestali.hr.

Povratak na Net.hr