POGLEDAJTE VIDEO

GUSTI DIM NA ZAGREBAČKOJ TREŠNJEVCI: Zapalio se stan na petom katu zgrade, susjedi jedva uspjeli dozvati vlasnika

Neslužbeno se doznaje i da je uzrok požara “nešto što se zapalilo u dnevnoj sobi”

Na zagrebačkoj Trešnjevci, u Ulici Zvjezdane Ladike, u ponedjeljak poslijepodne izbio je požar u stanu na petom katu zgrade. Susjedi su, kako kažu, osjetili dim i odmah obavijestili predstavnika stanara. Potom su krenuli prema stanu i kucali na vrata, ali vlasnik nije otvarao jer se u tom trenutku tuširao.

Nakon desetak minuta izašao je iz stana, a predstavnik stanara uspio je uz pomoć vatrogasnog aparata staviti požar pod kontrolu.

izvor: Vatrogasna postrojba Zagreb / Facebook

Požar zahvatio kuhinju i dnevni boravak

Iz Javne vatrogasne postrojbe Grada Zagreba potvrdili su za Net.hr intervenciju u Ulici Zvjezdane Ladike. Dojavu o požaru na petom katu stambene zgrade primili su u 17:57, a već nekoliko minuta kasnije vatrogasna ekipa bila je na licu mjesta i lokalizirala požar.

“Radilo se o požaru u stanu. Opožarena je površina od 20 četvornih metara. Kuhinja i dnevni boravak, aparati i inventar u potpunosti su bili zahvaćeni požarom”, kazali su nam u JVP Grada Zagreba.

Prema neslužbenim informacijama, ozlijeđenih nije bilo. Neslužbeno se doznaje i da je uzrok požara “nešto što se zapalilo u dnevnoj sobi”

Povratak na Net.hr